fbpx
Zwangerschapsmassage2022-12-26T10:15:36+00:00
Mama & Baby fit

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage bij Kinderfysiotherapie Nelissen is een massage die jou en je kindje rust brengt. Door de massagebank met uitsparing voor je buik kan je heerlijk ontspannen op je buik genieten van de massage.
Een zwangerschap brengt genoeg veranderingen en drukte met zich mee. Wij kunnen ervoor zorgen dat je die even achter je kunt laten en genieten van het moment. De massage concentreert zich op je rug, nek en schouders, die tijdens de zwangerschap extra worden belast. Maar natuurlijk vergeten we – behalve je buik – ook de andere delen van je lichaam niet. Als je specifieke wensen hebt, dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Na je bevalling ook nog toe aan een massage? Zitten je nek en bovenrug vast door het tillen van je kleintje en/of het geven van borstvoeding? Of merk je dat de spanning in je onderrug en bekken nog aanwezig is? Ook dan ben je van harte welkom bij Kinderfysiotherapie Nelissen.

Je kan kiezen voor de 5 ritten Ontspanningskaart of een losse massage:

  • 5 rittenkaart voor € 285: voor een massage tijdens of na je zwangerschap en/of voor de cursus Babymassage aan huis
  • 60 minuten massage tijdens of na je zwangerschap voor € 65

Gun jezelf even die ontspanning en een moment voor jezelf door een massage te boeken. Onze massagebank staat op onze locatie in Akersloot.

Bel of mail naar de praktijk!