Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage bij Kinderfysiotherapie Nelissen is een massage die jou en je kindje rust brengt. Door de massagebank met uitsparing voor je buik kan je heerlijk ontspannen op je buik genieten van de massage.
Een zwangerschap brengt genoeg veranderingen en drukte met zich mee. Wij kunnen ervoor zorgen dat je die even achter je kunt laten en genieten van het moment. De massage concentreert zich op je rug, nek en schouders, die tijdens de zwangerschap extra worden belast. Maar natuurlijk vergeten we – behalve je buik – ook de andere delen van je lichaam niet. Als je specifieke wensen hebt, dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Een zwangerschapsmassage wordt aangeraden vanaf het tweede trimester. Dit is vanaf de 12 weken. De kans op een miskraam is in het eerste trimester van je zwangerschap nog aanwezig. Het is niet aangetoond dat massage deze kans vergroot, maar toch nemen wij liever geen risico.
Wij krijgen ook vaak de vraag of de massage niet kan zorgen voor het opwekken van de bevalling. Een bevalling opwekken kan door middel van een voetreflexmassage, maar die geven wij niet.

Na je bevalling ook nog toe aan een massage? Zitten je nek en rug vast door het tillen van je kleintje en/of het geven van borstvoeding? Of merk je dat de spanning in je onderrug en bekken nog aanwezig is? Ook dan ben je van harte welkom bij Kinderfysiotherapie Nelissen.

Je kan kiezen voor de 5 ritten Ontspanningskaart of een losse massage:

  • 5 rittenkaart voor € 295: voor een massage tijdens of na je zwangerschap en/of voor de cursus Babymassage aan huis
  • 60 minuten massage tijdens of na je zwangerschap voor € 65

Gun jezelf even die ontspanning en een moment voor jezelf door een massage te boeken. Onze massagebank staat op onze locatie in Akersloot.