fbpx
Zwangerschapsmassage2021-02-18T22:46:42+00:00
Mama & Baby fit

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage bij Kinderfysiotherapie Nelissen is een massage die jou en je kindje rust brengt. Door de massagebank met uitsparing voor je buik kan je heerlijk ontspannen op je buik genieten van de massage.
Een zwangerschap brengt genoeg veranderingen en drukte met zich mee. Masseuse Linda Andriessen-Nelissen kan zorgen ervoor dat je die even achter je kunt laten en kunt genieten van het moment. De massage concentreert zich op je rug, nek en schouders, die tijdens de zwangerschap extra worden belast. Maar natuurlijk vergeten we – behalve je buik – ook de andere delen van je lichaam niet. Als je specifieke wensen hebt, dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

De kosten van een zwangerschapsmassage zijn:

  • 30 minuten voor € 25
  • 60 minuten voor € 50

Na je bevalling ook nog toe aan een massage? Zitten je nek en bovenrug vast door het tillen van je kleintje en/of het geven van borstvoeding? Of merk je dat de spanning in je onderrug en bekken nog aanwezig is? Ook dan ben je van harte welkom bij Kinderfysiotherapie Nelissen.

Gun jezelf even die ontspanning en een moment voor jezelf door een massage te boeken. Bel of mail naar de praktijk!