fbpx
Workshops en lezingen2019-04-09T22:37:03+00:00
Mama & Baby fit

Workshops en lezingen

Workshops en lezingen

Kinderfysiotherapie Nelissen verzorgt verschillende workshops en lezingen over allerlei onderwerpen. Deze workshops zijn altijd gratis en worden voornamelijk gegeven in de Bibliotheek van Heiloo voor geïnteresseerden zoals workshop Babymassage of Spelen met je baby in het eerste jaar. Twee praktische workshops voor jonge ouders.

Binnen de basisscholen en kinderdagverblijven kunnen ook lezingen gegeven worden aan leerkrachten en/of ouders m.b.t. voorkomen van een voorkeurshouding bij je baby, de ontwikkeling van het opgroeiende kind, wat komt er allemaal bij kijken en wordt er verwacht van het kind. Of een lezing ter informatie over de prikkelverwerking bij kinderen en welke uitwerking dit kan hebben in het dagelijks leven van het kind.

Een specifieke lezing aan leerkrachten over Mooi kunnen Schrijven voor groep 3 en 4, wat komt er allemaal bij kijken bij mooi en goed leren schrijven.

Als u als school interesse heeft in een van bovenstaande lezingen of zelf een onderwerp graag wilt bespreken binnen uw team, dan kunt u contact opnemen door te bellen of mailen naar de praktijk.