fbpx
Peutergym2019-09-09T20:37:29+00:00
Mama & Baby fit

Peutergym

Waarom peutergym?
In eerste instantie omdat wij zien dat het op jonge leeftijd al speel- en sportplezier geeft aan kinderen. Daarnaast stimuleert het peuters van 2 & 3 jaar op spelenderwijze middels parcours, spelletjes en bewegen op muziek in hun motorische ontwikkeling en zelfvertrouwen. Daarnaast zijn interactie met leeftijdsgenootjes en het fysiek sterker worden bijkomende pluspunten.

Natuurlijk vinden hij het belangrijk dat dit onder professioneel toezicht gebeurt en daarom wordt peutergym altijd gegeven door één van onze kinderfysiotherapeuten.

De lessen bieden een uitdagende leer- en speelomgeving. Door het stimuleren van het bewegen leren de kinderen hoe zij hun lichaam kunnen gebruiken en worden zij sterker in hun fysieke vaardigheden die zij straks goed kunnen gebruiken in de dagelijkse activiteiten zoals o.a. school en sport.

Kosten + Gratis proefles
De lessen zullen starten vanaf 5 november 2019 en zullen plaatsvinden op de dinsdagochtend van 10:00 uur tot 11:00 uur in de Kleutergymzaal van basisschool de Duif in Heiloo. Het is mogelijk om eerst gratis een proefles te volgen. Mocht de proefles bevallen kunt u kiezen voor een tienrittenkaart (€ 75). U kunt u aanmelden voor een gratis proefles via onderstaand formulier.

Heeft u een voorkeurdatum voor uw proefles?

U gaat akkoord met het privacy regelement van Kinderfysio Nelissen