fbpx
Peutergym2020-08-26T11:49:29+00:00
Mama & Baby fit

Peutergym

Waarom peutergym?
In eerste instantie omdat wij zien dat het op jonge leeftijd al speel- en sportplezier geeft aan kinderen. Daarnaast stimuleert het peuters van 2 & 3 jaar op spelenderwijze middels parcours, spelletjes en bewegen op muziek in hun motorische ontwikkeling en zelfvertrouwen. Daarnaast zijn interactie met leeftijdsgenootjes en het fysiek sterker worden bijkomende pluspunten.

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat dit onder professioneel toezicht gebeurt en daarom wordt peutergym altijd gegeven door twee van onze kinderfysiotherapeuten.

De lessen bieden een uitdagende leer- en speelomgeving. Door het stimuleren van het bewegen leren de kinderen hoe zij hun lichaam kunnen gebruiken en worden zij sterker in hun fysieke vaardigheden die zij straks goed kunnen gebruiken in de dagelijkse activiteiten zoals o.a. school en sport.

Kosten + Gratis proefles
De lessen vinden op de dinsdagochtend plaats van 9:00 uur tot 10:00 uur in de Kleutergymzaal van basisschool de Duif in Heiloo. Vanaf donderdag 1 oktober 2020 bieden wij de lessen Peutergym ook aan in de gymzaal van basisschool de Kerkuil in Limmen tussen 10.00 tot 11.00. Het is mogelijk om eerst gratis een proefles te volgen. Mocht de proefles bevallen kunt u kiezen voor een tienrittenkaart (€ 75). U kunt u aanmelden voor een gratis proefles via onderstaand formulier.

Voor welke locatie wilt u zich aanmelden?

Heiloo (Basisschool de Duif)Limmen (basisschool de Kerkuil)

Heeft u een voorkeurdatum voor uw proefles?

U gaat akkoord met het privacy regelement van Kinderfysio Nelissen