DE Mama Massage

Speciaal voor alle mama’s met een baby!

De Mama Massage is een ontspannende, herstellende en zachte lichaamsmassage met olie en met extra aandacht voor het verzachten van de spieren van je rug, nek en schouders. Een Mama Massage helpt je om te ontspannen en zowel je fysieke als mentale herstelproces te ondersteunen. Tegelijkertijd heb je even tijd en ruimte voor jezelf en hoef je even niet te zorgen, maar mag je juist even voor je laten zorgen! Door de massagebank met uitsparing voor je buik en borsten kan je heerlijk ontspannen op je buik genieten van de massage.

Tijdens de bevalling heeft je lichaam een topprestatie geleverd en dus is in de postnatale fase herstel en ontspanning heel hard nodig. De fase na je bevalling is een fase om goed voor jezelf te zorgen. In deze postnatale fase gaat veel van je aandacht immers naar je baby en soms vergeet je jezelf. Als je allereerst goed voor jezelf zorgt, kan je er ook voor je kindje(s) zijn. Een massage kan je helpen om weer even bij jezelf te komen en te voelen wat jij nodig hebt. Wellicht geef je (ook) borstvoeding en draag je je kindje veel, waardoor je schouders en nek vermoeid, pijnlijk of stijf kunnen aanvoelen. Maar kan ook je onderrug en je bekken nog gespannen zijn door de bevalling. De massage zorgt voor een verlichting van je spanningen in je lijf zodat je je weer vrij kan bewegen. Wij passen de massage volledig aan naar jouw wensen!

Belangrijk om te weten: De massage kan plaatsvinden vanaf ca. 6 weken na de bevalling van je baby(‘s).

Je kan kiezen voor de 5 ritten Ontspanningskaart of een losse massage:

  • 5 rittenkaart voor € 295: voor een massage na je zwangerschap en/of i.c.m. de cursus Babymassage aan huis
  • 60 minuten Mama Massage na je zwangerschap voor € 65

Gun jezelf even die ontspanning en een moment voor jezelf door een massage te boeken. Onze massagebank staat op onze locatie in Akersloot.