YogaFun

Wat is YogaFun

YogaFun is een combinatie van ontspanning, bewegen, samenwerking, plezier en spel! Het is dus een speelse yogavorm. De kleuters maken kennis met yoga en allerlei vormen van bewegen wat samengaat met veel lol en plezier. Met YogaFun krijgen de kleuters meer zelfvertrouwen en zijn zij weerbaarder tegen stress. YogaFun is dus goed voor het hele lichaam. Kleuters leren te ontspannen en ontdekken en leren wat zij met hun lichaam kunnen doen. Het stimuleert ook de motoriek, het lichaamsbewustzijn en aanvoelen van grenzen, gevoelens en het ondersteunt de concentratie.

Elke les bestaat iedere keer uit een ander thema, zoals dieren of de natuur. De lesinhoud wordt vormgegeven door middel van yogakaarten, verhalen, spel materiaal, dans, muziek of oefeningen op de yogamat en door de gymzaal.

Voor wie is YogaFun

In de kleutergymzaal van Kindcentrum de Binnenmeer zal de YogaFun gegeven worden aan de kleuters van 4-6 jaar oud. De les is van 15.30-16.30 iedere vrijdagmiddag behalve in de schoolvakanties.

Kosten

Het is mogelijk om eerst GRATIS een proefles te volgen. Mocht de les bevallen, dan kunt u uw kind inschrijven voor YogaFun door een 10 rittenkaart aan te schaffen (€80). Iedere keer dat je kind aanwezig is bij de les, strepen wij een rit van de kaart door.

    Heeft u een voorkeurdatum voor uw proefles?

    U gaat akkoord met het privacy regelement van Kinderfysio Nelissen