fbpx
Babymassage2022-12-26T10:16:49+00:00
Mama & Baby fit

Babymassage

Babymassage

Babymassage is een ervaring voor de baby en voor jouw als ouder. Het is een uitwisseling van liefdevolle aanrakingen waarbij je contact maakt met je kind. De aanraking zorgt voor rust en ontspanning bij je baby. Het is daarbij ook goed voor de interactie en band tussen jouw en je kind. Je baby zal genieten van de aanrakingen en aandacht. Door het intieme contact leer je de lichaamstaal van je kindje beter begrijpen. Je kunt er vervolgens passender op reageren. Dit geeft jouw kindje een gevoel van veiligheid en vertrouwen en het stimuleert het gaan hechten. Maar het geven van babymassage is vooral ook erg leuk!

Individueel aan huis
De cursus wordt gegeven bij u thuis. Er wordt aandacht besteed aan het overbrengen van de technieken van het masseren, de ontwikkeling van het kind in het eerste levensjaar, maar ook houdings- en tiltechnieken.

Prijzen
De prijzen zijn voor twee afspraken bij u thuis en hiervoor zijn de kosten €105. De prijzen zijn inclusief olie, gebruik van badhanddoek, informatieboekje over de massagetechnieken en onze expertise over vraagstukken die te sprake komen over de ontwikkeling van de kleine.

Vanwege het feit dat Babymassage onder preventieve zorg valt, worden de kosten niet vergoed door de zorgverzekeraar.