Babymassage

Babymassage is een ervaring voor de baby en voor jouw als ouder. Het is een uitwisseling van liefdevolle aanrakingen waarbij je contact maakt met je kind. Door rustige herhalende bewegingen ontspant je baby. Het is daarbij ook goed voor de interactie en band tussen jouw en je kind. Je baby zal genieten van de aanrakingen en aandacht. Door het intieme contact leer je de lichaamstaal van je kindje beter begrijpen. Je kunt er vervolgens passender op reageren. Dit geeft jouw kindje een gevoel van veiligheid en vertrouwen en het stimuleert het gaan hechten. Onderzoek toont ook aan dat babymassage de band tussen ouders en baby versterkt. Maar het geven van babymassage is vooral ook erg leuk! Gebruik een natuurlijke olie die gemaakt is voor het geven van een babymassage.

Individueel aan huis
De cursus wordt gegeven bij jullie thuis. Er wordt aandacht besteed aan het overbrengen van de technieken van het masseren, de ontwikkeling van het kind in het eerste levensjaar, maar ook houdings- en tiltechnieken.

Prijzen
De prijzen zijn voor twee consulten bij jullie thuis van ieder een uur voor totaal €125. De prijzen zijn inclusief olie, informatieboekje over de massagetechnieken en onze expertise over vraagstukken die te sprake komen over de ontwikkeling van je baby.

Vanwege het feit dat Babymassage onder preventieve zorg valt, worden de kosten niet vergoed door de zorgverzekeraar.