fbpx
Babymassage2021-02-18T22:39:47+00:00
Mama & Baby fit

Babymassage

Babymassage

Babymassage is een ervaring voor de baby en voor jouw als ouder. Het is een uitwisseling van liefdevolle aanrakingen waarbij je contact maakt met je kind. De aanraking zorgt voor rust en ontspanning bij je baby. Het is daarbij ook goed voor de interactie en band tussen jouw en je kind. Je baby zal genieten van de aanrakingen en aandacht. Door het intieme contact leer je de lichaamstaal van je kindje beter begrijpen. Je kunt er vervolgens passender op reageren. Dit geeft jouw kindje een gevoel van veiligheid en vertrouwen en het stimuleert het gaan hechten. Maar het geven van babymassage is vooral ook erg leuk!

In groepsverband of individueel
De cursus wordt gegeven in groepsverband met maximaal 4 ouders en baby’s. Er wordt aandacht besteed aan het overbrengen van de masseertechnieken, de ontwikkeling van het kind in het eerste levensjaar, maar ook houdings- en tiltechnieken. Bovendien is het erg gezellig om met andere mama’s en papa’s ervaringen uit te wisselen, elkaar tips te geven en om lekker te kletsen over jullie kleintjes!

Babymassage kan ook individueel bij u thuis worden gegeven of samen met vriendinnen.

Prijzen
De prijzen zijn voor drie bijeenkomsten €85.- in groepsverband. Individueel kan de cursus ook worden gegeven in twee bijeenkomsten en hiervoor zijn de kosten €95. De prijzen zijn inclusief olie, gebruik van badhanddoek, informatieboekje over de massagetechnieken en een kopje koffie of thee bij elke bijeenkomst