Gefeliciteerd met je prachtige zoon of dochter!

Je bent trotse ouder geworden van een zoon of dochter. Een prachtige en spannende nieuwe tijd. Een nieuw avontuur waarin je een beeld hebt gecreëerd hoe dat eruit zal zien waarin je heerlijk op pad gaat met je baby. Je baby goed slaapt en eet en eigenlijk alles op rolletjes loopt. Je bevindt je op de roze wolk.

Maar dan merk je toch opeens dat je baby veel aan het huilen is. De roze wolk verandert langzaamaan in een grijze of zwarte wolk. Je bent echt soms radeloos en dat is ook zo logisch. Een huilende baby kan zo heftig en intens zijn. Dan ben je bij ons op de juiste plek om weer terug te komen op de roze wolk.

Voel je je soms machteloos omdat je baby maar blijft huilen? Waarom huilt je baby nou toch?

Als jij merkt dat je baby vaak aan het huilen en soms zelfs ontroostbaar, dan sta je met je handen in het haar. Dan vraag je je af wat er aan de hand is en wat je toch zou kunnen doen, want je weet het echt niet meer. Als je merkt dat je het ouderschap gewoon echt niet meer leuk vindt en een oplossing wilt, dan is daar het moment om contact op te nemen met ons. En voel je alsjeblieft echt niet meteen een slechte en falende ouder, want dat ben je echt niet!!
Je wilt zo graag dat je baby goed in en doorslaapt en als je baby wakker is blij en vrolijk de wereld wilt ontdekken.

Vind je baby het lastig om alleen te slapen? Wordt je baby in de nacht vaak wakker en lukt het niet om zonder jou weer in slaap te vallen? Is bedtijd elke keer weer een strijd? Is het lastig om een fijn ritme voor jou en je baby te creëren?

Je wilt het beste voor je baby en je wilt hem/haar van alles geven, maar je moet alleen even weten wat hij/zij nodig heeft. Elke baby is uniek en anders en heeft een andere handleiding. Je komt ontzettend ver met je ouderinstinct en wij helpen je daarin verder te groeien. Samen vinden wij de oplossing!
Wij coachen jou als ouder zodat jij je baby leert kennen en op een liefdevolle manier begeleidt naar (meer) slaap en ontspanning. Naar meer rust, slaap en vertrouwen in jezelf als ouder. JIJ de expert bent of wordt van je baby!

Samen zorgen wij ervoor dat:

 • JIJ de expert bent van je baby en weet wat hij/zij nodig heeft.
 • JIJ de rust en ontspanning merkt samen met je baby.
 • Jullie een fijn dag- en nachtritme hebben.
 • Je baby je goed kan vertellen wat hij/zij nodig heeft.
 • We weten wat de oplossing is voor jullie situatie en jullie hulpvraag!
 • Je baby binnen een half uurtje in slaap valt.
 • Je baby zelf in slaap kan vallen.
 • Je baby langere slaapjes gaat pakken overdag.
 • Je baby in de nacht goed doorslaapt.
 • Je baby blij en tevreden is.

Samenwerkingen

Wij hebben nauwe samenwerkingen en korte lijnen met andere hulpverleners die ook nauw betrokken (kunnen) zijn binnen een gezin. Op het moment dat wij merken dat een andere hulpverlener een gezin kan ondersteunen, naast onze steun of als die hulpverlener voor jullie de juiste weg is, dan kunnen wij deze samenwerking opstarten. Wij werken nauw samen met bijv. een babyosteopaat, een orthopedagoog/kinderpsycholoog/IMH specialist, een pre-logopedist, kinderdiëtisten, de jeugdarts en jeugdverpleegkundigen van het Consultatiebureau of de kinderartsen van de streekziekenhuizen zoals NWZ en RKZ etc. Wij weten goed waar ieders expertise ligt zodat elk gezin de juiste zorg krijgt wat jullie op dat moment nodig hebben.

Kosten

De kosten voor onze Kinderfysiocoaching zijn €95 per consult + een kinderfysio declaratie. Wij zijn circa 1 uur bij jullie thuis en ontvangen jullie na afloop een compleet verslag met onze bevindingen en tips/adviezen om mee aan de slag te gaan. Daarnaast ontvangen jullie gratis ons E book over de Start van het Ouderschap.
De consulten vinden 1 a 2x per maand plaats bij jullie thuis. Mochten jullie niet in de buurt van de praktijk wonen, dan kunnen de consulten ook online plaatsvinden.

  U gaat akkoord met het privacy regelement van Kinderfysio Nelissen