fbpx
Sporthero Heiloo2020-06-02T22:57:00+00:00

Sporthero

Sporthero

Sporthero is een unieke manier om kennis te maken met veel verschillende sporten en kennis op te doen over een gezonde leefstijl. De zorgverleners binnen het programma zijn een kinderfysiotherapeut, kinderdiëtist, orthopedagoog en de buurtsportcoach van Heiloo.

Sporthero is een leefstijlprogramma van bijna een jaar waar kinderen met (dreigend) overgewicht werken aan een gezondere leefstijl. De deelnemers van Sporthero maken kennis met veel verschillende sporten en sportverenigingen in Heiloo, zodat de kinderen na Sporthero mogelijk een sport hebben uitgekozen om in verder te gaan.
Tijdens het sporten wordt er onder andere ook getraind voor het lopen van de PCC Maalwaterrun die in april altijd in Heiloo plaatsvindt.

Naast het sporten organiseren wij een informatieavond over gezonde voeding en positief opvoeden, een kookworkshop en individuele gesprekken met de diëtist en orthopedagoog.

De meeste kosten van het programma zullen vanuit de basisverzekering van uw zorgverzekeraar komen, maar voor de extra activiteiten wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 100,-.

Wil je dit jaar ook graag met Sporthero meedoen? Dat kan!!! Meld je snel aan…