fbpx
Peutergym2023-05-30T08:46:46+00:00
Mama & Baby fit

Peutergym

Waarom peutergym?
In eerste instantie omdat wij zien dat het op jonge leeftijd al speel- en sportplezier geeft aan kinderen. Daarnaast stimuleert het peuters van 2 & 3 jaar op spelenderwijze middels parcours, spelletjes en bewegen op muziek in hun motorische ontwikkeling en zelfvertrouwen. Daarnaast zijn interactie met leeftijdsgenootjes en het fysiek sterker worden bijkomende pluspunten.

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat dit onder professioneel toezicht gebeurt en daarom wordt peutergym altijd gegeven door een of twee van onze kinderfysiotherapeuten.

De lessen bieden een uitdagende leer- en speelomgeving. Door het stimuleren van het bewegen leren de kinderen hoe zij hun lichaam kunnen gebruiken en worden zij sterker in hun fysieke vaardigheden die zij straks goed kunnen gebruiken in de dagelijkse activiteiten zoals o.a. school en sport. Ons concept is gebaseerd om de lessen te verzorgen voor de peuters alleen, waarbij u als ouder niet aanwezig bent. Door de omgang met de andere kinderen bewegen zij vrijer en maken zij beter contact met elkaar. Zij doen meer zelfvertrouwen op en het zelfbeeld groeit hierdoor.

Locaties & tijden + Gratis proefles
Wij bieden de lessen peutergym op drie verschillende locaties aan:

  • Op maandagochtend van 9:00 – 10:00 uur in de kleutergymzaal van basisschool de Bareel in Heemskerk
  • Op maandagochtend van 9:30 – 10:30 uur in de kleutergymzaal van basisschool Visser ‘t Hooft in Castricum
  • Op de dinsdagochtend van 9:00 – 10:00 uur in de Kleutergymzaal van basisschool De Duif in Heiloo.
  • Op woensdagochtend van 9:00  – 10:00 uur in de kleutergymzaal van basisschool De Brug in Akersloot
  • Op donderdagochtend van 9:00 – 10:00 uur in de gymzaal van basisschool de Kerkuil in Limmen
  • Op vrijdagochtend van 9:30  – 10:30 uur in de kleutergymzaal van basisschool De Cornelis in Uitgeest

Het is mogelijk om eerst gratis een proefles te volgen. Mocht de proefles bevallen kunt u kiezen voor een tienrittenkaart (€ 85). U kunt u aanmelden voor een gratis proefles via onderstaand formulier.

Voor welke locatie wilt u zich aanmelden?

Castricum (basisschool Visser ‘t Hooft)Heemskerk (basisschool de Bareel)Heiloo (Basisschool de Duif)Limmen (basisschool de Kerkuil)Uitgeest (basisschool De Cornelis)Akersloot (basisschool de Brug)

Heeft u een voorkeurdatum voor uw proefles?

U gaat akkoord met het privacy regelement van Kinderfysio Nelissen